Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

KRAL ŞAKİR FİLM EKİBİ M1 ADANA AVM’DE SEYİRCİYLE BULUŞTU !

KRAL ŞAKİR FİLM EKİBİ M1 ADANA AVM’DE SEYİRCİYLE BULUŞTU !

- SENİN İÇİN SİNEMA–

- SENIN IÇIN SINEMA–

 

Çocuklarin severek izledigi, 18 ülke 8 lehçede yayin yapan Kral Sakir yapimci Varol Yasaroglu ile söylesi ve imza günü ve film gösterimi için M1 Adana AVM’de çocuklar ile bulustu.

 

Çocuklarin sinemada izlemek için geri sayima basladigi “Kral Sakir”, 4 Ekim’de vizyona giren yeni sinema filmi “Korsanlar Diyari” nin tanitimi için 13 Ekim pazar günü hayranlari ile M1 Adana AVM’de bulustu. Kral Sakir “Korsanlar Diyari”, sehre yaklasmak üzere olan tarih öncesine ait yaratigi durdurmak için zorlu bir maceraya atilan Sakir ve ailesinin hikayesini konu ediyor. Sakir ve ailesinin korsanlarin kol gezdigi, Bermuda Seytan Üçgeni’ndeki gizemli bir bölgede, canavarlarin varoldugu fantastik bir evrende yasayacaklari heyecan dolu yeni maceralarina ait filmin teaser’i animasyon severleri benzersiz bir maceraya davet ediyor.

M1 Adana AVM’de gerçeklesen etkinlikte kurulan platform ile birlikte çocuklar Kral Sakir ve animasyon ekibi ile dans ederek vakit geçirdiler. Yogun kalabaligin yasandigi sahne’de söylesi, Yapimci Varol Yasaroglu’nun katilmasi ile birlikte ani ölümsüzlestirmek adina hep birlikte selfie çekilerek basladi. Söylesi’nin ardindan Kral Sakir Adli çizgikahraman’in kitap, t-shirt ve farkli görsel materyallerini yapimci Varol Yasaroglu çocuklar için imzalayarak onlar ile birlikte fotograf çekildi.Varol Yasaroglu ile tanismak isteyen çocuklar aileleri ile birlikte uzun bir kuyruk olusturdu. Bir yandan müzik ile dans eden çocuklar Kral Sakir film ekibi ile doyasiya vakit geçirdiler. Daha sonra film gösterimi için M1 Adana AVM’de bulunan Cinemaximum sinemasina geçen çocuklar solunu tamamen doldurdular. Çocuklar kadar her yastan izleyicisi bulunan filme katilim çok yüksekti. Film öncesi çocuklari selamlayan yapimci Varol Yasaroglu

çocuklara iyi seyirler dileyerek film öncesi bol bol fotograf çekildi. Çocuklar ile beraber filmi izleyen Yasaoglu halkin yogun ilgisine ve M1 Adana AVM yönetimine ilgisinden ötürü tesekkür etti.

 

Kral Sakir Çizgi Dizi Hakkinda;

2016 yilinda Cartoon Network ekranlarinda izleyicileriyle bulusmaya baslayan Kral Sakir çizgi dizisi, bir aslan ailesinin çocugu olan Kral Sakir'in maceralarini konu ediniyordu. Çizgi dizide Sakir'in babasi bir aslan, annesi ise bir siçandir. Çizgi dizide, bir fil olan Necati, kedi olan Canan, Sakir'in dedesi kaplumbaga Peyami, zeki bir bilim insani olan Bilimadami Mirket, bir evsiz olan Uyuz Tanju gibi karakterlere yer verilmektedir. BKM’nin yapimciliginda, Grafi2000 Prodüksiyon tarafindan canlandirilan animasyon filmin karakter tasarimi Varol Yasaroglu’na, filmin hikayesi Haluk Can Dizdaroglu ve Berk Tokay’a ait.

 M1 Adana Alisveris Merkezi'nin etkinlik programi ve kampanya detaylarindan haberdar olmak için sosyal medya hesaplarini takip edebilir, mobil uygulamayi apple store ve google play üzerinden indirebilir ya da internet sitesini inceleyebilirsiniz



Anahtar Kelimeler: SENİN İÇİN SİNEMA–
  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli